MENU

Lydia en Peter heb ik al heel vaak voor mijn lens gehad. Dit was zwangerschap nummer 3 die ik mocht vastleggen en bij alle kindjes deed ik een newbornshoot en fotografeerde ik de doop. Zo leuk om telkens opnieuw gevraagd te worden om dit soort bijzondere momenten vast te leggen! Bij deze sessie waren de weersvoorspellingen niet echt goed en het begon zelfs tussendoor even te druppelen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Zuiver Fotografie© Zwangerschapsreportage Familiereportage Helmond Zuiver Fotografie© Zwangerschapsshoot Familiereportage Helmond Zuiver Fotografie© Zwangerschapsreportage Familiereportage Helmond Zuiver Fotografie© Zwangerschapsreportage Familiereportage Helmond

Zuiver Fotografie© Zwangerschapsreportage Familiereportage HelmondZuiver Fotografie© Zwangerschapsreportage Familiereportage Helmond Stiphout

SLUITEN