MENU

Deze fotoshoot is al van even geleden, maar daardoor niet minder leuk. Door Fleur en Jessica van Prchtg werd ik gevraagd of ik mooie foto’s van hen wilde maken. Prchtg is een inspirerend blog waar deze meiden hun liefde voor interieur, design, bloemen en fotografie met hun lezers delen. Sinds kort geven ze ook interieuradvies op maat. Ik kende Fleur en Jessica al een tijdje via Instagram en vond het een eer dat ze me hiervoor benaderden. Spannend ook, want allebei wonen ze samen met een man die fotograaf is. Whaaa!
De locatie was snel duidelijk; dat werd Strijp S vanwege de diversiteit van die plek. Het moest hip, stads en kleurrijk zijn én met een tentje voor goede koffie en taart (want taartjes en Prchtg zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden). En die tentjes zijn er op Strijp S genoeg!
We begonnen met het doorspreken van de sessie onder het genot van een lekkere cappuccino bij Onder de Leidingstraat en daarna togen we naar de Pastry Club voor de eerste foto’s (met jawel; taart!).
Via restaurant het Ketelhuis vervolgden we onze weg en eindigden we bij de bekende blauwe trappen. Zie hier het resultaat.

Zuiver Fotografie© Zakelijke fotoshoot Portretshoot PRCHTG StrijpS Zuiver Fotografie© Zakelijke fotoshoot Portretshoot PRCHTG StrijpS Zuiver Fotografie© Zakelijke fotoshoot Portretshoot PRCHTG StrijpS Zuiver Fotografie© Zakelijke fotoshoot Portretshoot PRCHTG StrijpS Zuiver Fotografie© Zakelijke fotoshoot Portretshoot PRCHTG StrijpS Zuiver Fotografie© Zakelijke fotoshoot Portretshoot PRCHTG StrijpS

SLUITEN