MENU

Ik zeg op voorhand alvast sorry voor het enórme aantal foto’s in deze blogpost, maar ik kon simpelweg niet kiezen. De bruiloft van Thomas en Chantal was echt een sprookje. Zij trouwden bij Salons van Edel, een prachtige locatie in Antwerpen. Het is echt een verborgen pareltje en het straalde precies die elegantie en klasse uit die dit bruidspaar zo graag wilde voor hun bruiloft. Wat heel bijzonder was, was dat Thomas en Chantal elkaar pas voor het eerst zagen bij aanvang van de ceremonie. Ik vind dit altijd een van de mooiste momenten van de dag en door het op deze manier te doen krijgt het moment nog eens een extra lading. Alles klopte die dag; het weer was heerlijk, de setting fantastisch en aan alle details was gedacht door weddingplanner Marieke van Gestrikt. Er was een snoeptafel en speelgoed voor de kindjes, mooie zakdoekjes voor de emotionele momenten en (misschien een leuk idee voor als je binnenkort zelf trouwt); Chantal en Thomas lieten hun ringen tijdens de ceremonie rond gaan, vastgeknoopt aan een mooie doos waarop alle daggasten een persoonlijke boodschap konden schrijven. In deze doos zouden ze na de bruiloft alle herinneringen aan hun grote dag bewaren. Hoe origineel!?
Na de ceremonie, die geweldig leuk werd geleid door Mascha van Jullie Ceremonie werd er geborreld in de mooie tuin en hadden we de tijd om foto’s van Chantal en Thomas te maken. Na de borrel konden de gasten genieten van een luxe BBQ gevolgd door een nog luxer dessertbuffet (compleet met vuurwerk!). We sloten de dag af met een tof feest met DJ en saxofonist.

Het was een fantastische maar ook lange dag en daarom was het heel fijn om deze dag vast te mogen leggen samen met een second shooter, mijn collega fotograaf Marli van Wegraphy. Het hebben van twee fotografen op je bruiloft heeft zóveel meerwaarde! Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de foto’s die gemaakt zijn tijdens het toastmoment op het bordes; hoe gaaf is het dit moment vanuit twee verschillende perspectieven vastgelegd te zien?Dank je wel Thomas en Chantal voor jullie vertrouwen, gastvrijheid en gezelligheid. Wij hebben net zo genoten als jullie!

 

Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel AntwerpenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel AntwerpenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel AntwerpenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel AntwerpenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel AntwerpenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel AntwerpenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel AntwerpenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel AntwerpenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel AntwerpenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel AntwerpenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel AntwerpenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel AntwerpenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel AntwerpenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel Antwerpen
SLUITEN