MENU

De bruiloft van Loes en Stefan was echt geweldig! Zij trouwden bij De Meesterproef op het voormalige Honig complex in Nijmegen. Dit is een beetje vergelijkbaar met Strijp S in Eindhoven; een rauwe, hippe plek die volop in ontwikkeling is. En wat ook leuk was aan deze bruiloft was dat de indeling van de dag wat anders was dan wat je vaak ziet bij een bruiloft. Lees maar mee!
Na het vastleggen van de voorbereidingen van Loes in de ochtend en de first look van Loes en Stefan reden we naar het Honig terrein voor de fotoshoot. Het stoere karakter van deze plek maakt het tot een héle toffe plek voor een fotoshoot. Oude gebouwen, veel graffiti, verroeste silo’s; echt te gek! Na de fotoshoot was het tijd voor een borrel en de kinderreceptie voor de kinderen van scouting waar Loes actief is.
Toen de borrelgasten weg waren was het tijd voor de BBQ met de daggasten, op het dakterras van De Meesterproef (met een fijn uitzicht over de rivier de Waal). En pas ná de BBQ was het tijd voor de ceremonie waar ook alle avondgasten bij aan zouden sluiten! Het dakterras werd razendsnel omgetoverd tot een sprookjesachtige setting voor de ceremonie en intussen waren alle gasten binnengedruppeld. Stefan werd begeleid door zijn moeder en Loes werd weggegeven door haar vader; een prachtig emotioneel moment. Ook de ceremonie zelf was heel bijzonder, de ambtenaar (Marien, van Trouwen met Marien) had een aantal mensen die voor Loes en Stefan heel belangrijk zijn gevraagd om tijdens de ceremonie een klein kado met een verhaaltje erbij aan het bruidspaar te geven. Loes en Stefan hadden ook hun eigen geloften geschreven, wat ik altijd heel mooi vind. Na de ceremonie waarbij, de zon langzaam in De Waal zakte, barstte het feest los en werd er tot in de late uurtjes gedanst en gelachen. Echt een fantastische dag met fijne mensen!

Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef Honigcomplex NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef Honigcomplex NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef Honigcomplex NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef Honigcomplex NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef Honigcomplex NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef Honigcomplex NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef Honigcomplex NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef Honigcomplex NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef Honigcomplex NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef Honigcomplex NijmegenZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Meesterproef Honigcomplex Nijmegen

SLUITEN