MENU

Lieke belde mij begin mei om te informeren of ik het in deze gekke tijd alweer aandurfde om newbornsessies te doen. Hun zoontje Fedde was begin maart geboren en vlak daarna moesten we met zijn allen zoveel mogelijk thuis blijven. De kraamtijd liep dus al helemaal anders dan ze had gehoopt en nu konden ze ook nog niet de foto’s laten maken die ze zo graag wilden.
Ook ik moest toen nog even pas op de plaats maken omdat thuis fotograferen nog niet kon, maar na de laatste versoepelingen besloot ik dat newbornshoots weer prima op verantwoorde wijze gedaan konden worden. En zo werd dit mijn eerste newbornshoot in 3 maanden. Zo fijn om weer bezig te zijn, en helemaal bij dit leuke gezin!

Zuiver Fotografie© Lifestyle fotografie newbornshoot HelmondZuiver Fotografie© Lifestyle fotografie newbornshoot HelmondZuiver Fotografie© Lifestyle fotografie newbornshoot HelmondZuiver Fotografie© Lifestyle fotografie newbornshoot Helmond

SLUITEN