MENU
Zuiver Fotografie© Zakelijke fotografie portretshoot Helmond
Zuiver Fotografie© - Zakelijke fotografie - Prashanti Retreats
Zuiver Fotografie© - Zakelijke portretshoot Eindhoven
Zuiver Fotografie© - Zakelijke portretshoot StrijpS
Zuiver Fotografie© - Zakelijke portretshoot Eindhoven
Zuiver Fotografie© - Zakelijke portretshoot Eindhoven
Zuiver Fotografie© - Zakelijke portretshoot Eindhoven

Zakelijke fotografie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal en hoe vertel jij dat aan je klant? Weet jouw klant wat je doet, waar jij en je bedrijf voor staan, hoe jij je onderscheidt van de rest; wat jou en je bedrijf uniek maakt?
Je verhaal wordt zoveel sterker wanneer het ondersteund wordt met originele, "eigen" beelden. Of dat nu op je website is of op social media; klanten willen kunnen zien wie jij bent en wat je doet. Zorg ervoor dat je online zichtbaar bent én blijft. Een goed doordacht visueel verhaal tilt je bedrijf naar een hoger plan.

Wat is je behoefte?

Staat je website of je blog al als een huis, maar heb je behoefte aan fris en actueel beeldmateriaal ter ondersteuning?
Of wil je graag alleen een aantal professionele portretfoto's voor je (zakelijke) social media?
Ik bied je verschillende mogelijkheden, van een korte portretshoot tot het fotograferen van een uitgebreide eigen beeldenbank.

Je eigen beeldenbank

Heb je een bedrijfsmatig blog of ben je met je bedrijf ontzettend actief op social media zoals Instagram of Facebook? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om frequent te posten en jezelf te laten zien. Samen werken we aan een goed gevulde beeldenbank, passend bij jouw huisstijl, missie en visie. Zo heb je een uitgebreide collectie eigen beelden waar je voor langere tijd uit kunt putten.

Zuiver Fotografie© - Zakelijke portretshoot Eindhoven

Portretfotografie

Niets is zo belangrijk als de eerste indruk, ook online. Wil je graag professionele portretfoto's laten maken voor je website of je (zakelijjke) social media? We plannen een mini shoot van 30 minuten op een locatie naar keuze, waarna je de drie mooiste foto's digitaal ontvangt.

€ 95,- excl. BTW incl. 3 bestanden in hoge en lage resolutie.
Eventuele extra beelden € 25,- per foto
Reiskosten € 0,19 ct. per km.

Zuiver Fotografie© Bedrijfsfotografie Helmond

Bedrijfsfotografie

Heb je behoefte aan nieuwe beelden voor je website, blog, social media of drukwerk?
Dan spreken we eerst uitgebreid je behoefte en het gewenste resultaat samen door waarna ik een voorstel op maat voor je maak.
Voor zakelijke fotografie op locatie werk ik met een vast uurtarief. De bewerkte beelden die je daarna van mij ontvangt kun je rechtenvrij gebruiken voor alle uitingen van je bedrijf.

Referenties

Zuiver Fotografie© Zakelijke fotoshoot portretshoot

Van Dongen Connect Recruitment

Anouk heeft al meerdere keren foto's gemaakt voor de website en social media kanalen van mijn bedrijf. Hoe kan ik haar het beste omschrijven? Energiek, oog voor detail, flexibel, meedenkend, goed voorbereid. Super fijn om een shoot met haar te doen. Ze stelt je enorm op je gemak en achteraf ben je elke keer positief verrast over het resultaat.

01
03
Zuiver Fotografie©-Parking You

Parking You

Wij hebben Zuiver Fotografie ingeschakeld voor portretfoto’s van onze medewerkers en een aantal sfeerbeelden van onze parkeerlocaties, voor op de website van Parking You. Anouk creëert op een natuurlijke wijze een ontspannen sfeer hetgeen positief bijdraagt in de kwaliteit van de portretfoto’s. De sfeerbeelden waarbij onze teamleden “in actie” zijn kwamen erg goed tot zijn recht. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat!

02
03
Zuiver Fotografie© - Zakelijke portretshoot Eindhoven

Metavita

Professioneel, kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Anouk zorgt ervoor dat deze combinatie prachtig in beeld wordt vastgelegd. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent en dat zie je terug op de foto's. Ze denkt mee en komt met verfrissende ideeën die zorgen voor een kloppend beeld met wie je werkelijk bent, passend bij de uitstraling van je bedrijf en huisstijl. Daarnaast is Anouk een heel fijn mens om mee samen te werken, no-nonsense met een portie humor erbij.

03
03
SLUITEN