MENU
Zuiver Fotografie© Newbornfotografie Helmond
Zuiver Fotografie© Zwangerschapsshoot Helmond Eindhoven
Zuiver Fotografie© Lifestyle Newbornshoot Newbornfotografie Helmond
Zuiver Fotografie© Familiereportage Familiefotografie Eindhoven

Fotosessies

Je kunt bij mij terecht voor een lifestyle reportage van je zwangerschap, je pasgeboren kleintje of jullie gezin. Lifestyle fotografie staat voor een natuurlijke en ongedwongen manier van fotograferen, in je eigen vertrouwde omgeving of op een plek die jij fijn vindt. Niet geposeerd, maar gewoon, zoals jullie echt zijn. In het moment.

Zuiver Fotografie© Lifestyle Newbornshoot Newbornfotografie Helmond Eindhoven

Newbornreportage

Er is weinig mooier dan de eerste weken van je baby. Die kleine handjes en voetjes, die perfecte lipjes, de rust die ze uitstralen als ze heerlijk liggen te slapen. Allemaal dingen die je je later heel graag wilt herinneren, en geloof me; die tijd vliegt voorbij.
Met liefde leg ik dit allemaal voor je vast. Gewoon bij jullie thuis, ontspannen en in alle rust. Ook als je kindje al wat ouder is, is een fotosessie leuk om te doen.

Zuiver Fotografie© Zwangerschapsshoot Helmond Eindhoven

Zwangerschapsreportage

Iedere zwangerschap is anders, maar één ding staat vast; het is hoe dan ook een bijzondere tijd. En die mooie buik is de echt moeite waard om vast te leggen.

Als er al broertjes of zusjes zijn is dat helemaal leuk; niets is schattiger dan die opgewonden gezichtjes als het gaat over de nieuwe baby.

Zuiver Fotografie© familie fotoshoot Helmond Eindhoven

Familiereportage

Wil je graag de liefde in jullie gezin op een ongedwongen manier vastleggen? Of wil je eindelijk eens mooie familiefoto’s laten maken als kado voor Opa en Oma? Leuk! Met z’n allen trekken we er op uit en maken we foto’s in een setting die bij jullie past.

Referenties

Zuiver Fotografie© Lifestyle newbornfotografie Helmond Eindhoven

Hanneke

"Wij vonden Anouk zo'n fijne fotografe dat we haar bij alle drie onze kinderen gevraagd hebben voor een new born shoot / gezinsshoot. Anouk is een hele lieve vrouw die meteen aansluiting vond bij onze kinderen en ze volgt tijdens de shoot, waardoor ze mooie spontane foto's maakt. Wij hebben alle keren genoten van de shoot en het voelt als luxe dat ze bij ons thuis kwam. Aanrader als je een mooie herinnering aan de newbornfase wilt!"

01
04
Zuiver Fotografie© Lifestyle Zwangerschapsshoot Helmond Eindhoven

Jamie & Ben

‘Om een mooie tastbare herinnering te hebben van mijn zwangerschap hebben we Anouk gevraagd om foto’s te maken van deze bijzondere periode in ons leven. Anouk stelt je direct op je gemak en is een enthousiaste fotograaf. Hierna besloten we om haar ook uit te nodigen om een tastbare herinnering te laten maken van onze pasgeboren zoon. Ons prille geluk als gezin is schitterend vastgelegd.
Toen ik zwanger was van ons tweede kindje was direct duidelijk dat Anouk ook deze periode en details van onze pasgeboren dochter zou vastleggen.'

02
04
Zuiver Fotografie© Familiereportage Familiefotografie Helmond Eindhoven

Suzanne & Wiet

'Anouk is een superfotograaf! Ze maakt niet alleen erg mooie foto's, ze zorgt ook nog eens voor een gezellige sfeer en blije kindjes. Daarnaast is ze flexibel en denkt ze goed met je mee. Dat was voor onze gezinsshoot héél prettig. We zijn dan ook erg tevreden over Zuiver Fotografie.'

03
04
Zuiver Fotografie© Lifestyle Newbornshoot Newbornfotografie Helmond Eindhoven

Lydia & Peter

'Al meerdere malen hebben wij Zuiver Fotografie gevraagd voor een fotoshoot. Naast dat Anouk gewoon een super leuke vrouw is, is ze een hele goede fotograaf. Ze haalt alles uit de kast voor de meest mooie foto's en elke keer weer zijn wij enorm enthousiast als we het resultaat zien!'

04
04
SLUITEN