MENU
Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Helmond
Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel Geldrop
Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Helmond
Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Salons van Edel Antwerpen
Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Helmond
Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Helmond

Bruiloften

Het mogen fotograferen van een bruiloft is voor mij het leukste dat er is. Hierin komt alles samen; het vastleggen van al die bijzondere, emotionele en spontane momenten met oog voor alle details waar jullie samen zo goed over hebben nagedacht. Elk bruidspaar, en dus ook elke bruiloft, is uniek en dat is wat mijn werk zo bijzonder en afwisselend maakt. Van elke bruiloft geniet ik met volle teugen. Hieronder lees je meer over mijn werkwijze.

Werkwijze

• Informatie aanvraag

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een fotograaf om jullie dag vast te leggen? Ik vertel jullie graag alles wat je wilt weten. Vul het contactformulier in en ik mail jullie een uitgebreide informatiebrochure met alle antwoorden op de belangrijkste vragen. Ook krijg je toegang tot een online gallery met een greep uit mijn portfolio. Zo kunnen jullie je rustig inlezen en meer van mijn werk bekijken.

• Contactmomenten

In de aanloop naar jullie bruiloft hebben we regelmatig contact. Wil je tussentijds iets delen, heb je misschien tips nodig voor leveranciers, of ben je fanatiek aan het pinnen geslagen en wil je graag je pinterestbord delen? Leuk! Ik denk en kijk graag met jullie mee. Circa 3 weken voor de bruiloft zitten we opnieuw bij elkaar om de planning en alle details van jullie dag nog eens rustig door te nemen.

• Kennismaking

Enthousiast geworden over wat je op de website hebt gezien en gelezen? Laten we dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. We drinken koffie, nemen uitgebreid jullie dag door en bespreken samen al jullie wensen. Ik laat jullie eerdere bruiloften en trouwalbums zien, zodat jullie een nog beter beeld krijgen van mijn stijl van fotograferen en manier van werken.

• Loveshoot

Het plannen van een eventuele loveshoot voorafgaand aan je bruiloft is altijd een goed idee. Het is dé manier om alvast te ervaren hoe het is om straks samen voor de camera te staan. Zie een loveshoot maar een beetje als een ontspannen "generale repetitie" en een mooie manier om nog beter op elkaar ingespeeld te raken. Het kan er voor zorgen dat je de reportage op de dag zelf nét iets minder spannend vindt.

• Uitgewerkt voorstel

Alles wat we tijdens de kennismaking bespreken verwerk ik in een maatwerk voorstel. Zo weten jullie precies waar je aan toe bent als je mij wilt boeken voor jullie bruiloft. Hieronder vind je meer informatie over mijn pakketten en de bijbehorende tarieven.

• Opleveren reportage

Binnen 3 dagen na jullie bruiloft ontvangen jullie van mij een sneakpreview van de foto's. De volledige reportage ontvangen jullie na ci. 5-6 weken. De foto's worden opgeleverd in een online gallery, van waaruit de beelden in hoge resolutie gedownload kunnen worden. Wanneer jullie voor een pakket met trouwalbum hebben gekozen mogen jullie zelf een selectie maken van de foto's die jullie graag in het album terug willen zien. Ik ga vervolgens aan de slag met het ontwerp.

Tarieven

Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Helmond

Pakket 1

6 uur fotografie
Minimaal 225 foto's in hoge resolutie
Luxe trouwalbum van 20x20 cm met 40 pagina's

€ 1.495,-
Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Helmond Eindhoven

Pakket 2

8 uur fotografie
Minimaal 300 foto's in hoge resolutie
Luxe trouwalbum van 30x30 cm met 44 pagina's

€ 1.795,-
Zuiver Fotografie© Trouwfotografie Bruidsfotografie Helmond Eindhoven

Pakket 3

10 uur fotografie
Minimaal 375 foto's in hoge resolutie
Luxe trouwalbum van 30x30 cm met 50 pagina's

€ 1.995,-

Maatwerk

Omdat de ene bruiloft de andere niet is, kan het natuurlijk zo zijn dat je behoefte hebt aan meer of minder uren fotografie. Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie van mij een maatwerk voorstel gebaseerd op het door jullie gewenste aantal uren. En maak je liever zelf je trouwalbum? Dat kan ook! Informeer dan vrijblijvend naar de tarieven voor alleen fotografie.

Referenties

Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Helmond Brabant

Stefan & Loes

Tijdens het bekijken van ons trouwalbum beseften we ons nog maar eens hoe dankbaar we mogen zijn dat Anouk onze trouwfotograaf was. Anouk heeft zo'n prachtige, kleurrijke, perfect getimede foto's gemaakt van onze trouwdag, je voelt bij het zien van de foto's meteen hoe intens, emotioneel, fijn of grappig het moment was.

01
05
Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Helmond Brabant

Willem & Femke

Het klikte met Anouk. Met ons. Met de kids. Mooie foto's met prachtig licht. Sfeer. De details. Spontaniteit. Actie. We beleven de dag regelmatig opnieuw met aaahhhh, oohhhh, oohhhh jaaaaaa momenten. Alle foto's zijn stuk voor stuk prachtige herinneringen met elk een deeltje van onze best day ever. We hadden dit nooit willen missen. Anouk is een vakvrouw met een eigen stijl, modern, niet gemaakt. Het was perfect.

02
05
Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Helmond Eindhoven

Dominique & Jolanda

Anouk heeft onze bruiloft fantastisch vastgelegd! Al bij de eerste afspraak voelde het "eigen" en zo voelde het ook op onze trouwdag. Niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten en de ceremoniemeesters. We hebben vooral ook veel met haar gelachen. Anouk is een lieverd, maar ook een vakvrouw

03
05
Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Helmond Eindhoven

Tijmen & Dorine

Anouk is een geweldige fotografe om bij je speciale dag te hebben! Ze weet de mooiste momenten vast te leggen met een geweldig oog voor detail. Zonder dat je het in de gaten hebt, is ze precies op het juiste moment op de juiste plek.

04
05
Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Helmond Eindhoven Geldrop

Geo & Maartje

Anouk is een fantastische fotograaf! Ze is heel enthousiast en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Dit zie je terug in haar foto's. Anouk heeft onze bruiloft vastgelegd en de foto's zijn nog mooier geworden dan we hadden gehoopt. Ze heeft de sfeer van de dag perfect vast weten te leggen. Haar stijl is fris, kleurrijk en ongedwongen!

05
05
SLUITEN