MENU

Nick en Laura trouwden op een locatie die hoog op mijn wensenlijstje stond om eens te mogen fotograferen; Klooster Betlehem in Haren.
De kapel van dit klooster is zo mooi en romantisch, nét als het bruidspaar trouwens. De dag begon bij de ouders van Laura thuis in Helmond waar ik haar voorbereidingen vastlegde. Dikke liefde voor haar prachtige jurk en de mooie kleur van haar schoenen…
Laura is juf op een basisschool en na de first look vertrokken Laura en Nick naar het stadspark van Helmond, De Warande, waar alle kindjes uit haar klas(sen) zich verzameld hadden voor de kinderceremonie. Om privacyredenen heb ik de foto’s hiervan niet opgenomen in de blog, maar geloof me; de snoetjes van die kindjes toen ze hun juf Laura zagen waren onbetaalbaar. Net als de optredens die de kindjes hadden ingestudeerd trouwens.
Na deze ceremonie was het tijd voor “the real deal”. Eerst maakten we foto’s in de mooie tuin van het Klooster waar ook de bruidsmeisjes nog even met Laura en Nick op de foto mochten en toen was het tijd voor de ceremonie.
De ambtenaar (Marien Kuipers van Trouwen met Marien) had een hele persoonlijke ceremonie voorbereid met een prachtig verhaal. De borrel die volgde was gezellig en de bruidstaart was al net zo lekker als hij er uit zag. Terwijl de gasten kletsen en borrelden legde ik de details van de ingedekte dinertafel vast; ook al zo’n prachtig tafereeltje. Na de emotionele speech van de moeder van Nick tijdens het diner nam ik afscheid, maar de gasten hebben ongetwijfeld nog lang nagetafeld en flink gefeest. ‘s Avonds was er namelijk nog een heus Italiaans “Plein der Liefde” ingericht waar pizza’s gebakken werden in een echte houtoven. Klinkt als een topdag toch?!

Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster Betlehem Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster Betlehem Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster BetlehemZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster BetlehemZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster BetlehemZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster BetlehemZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster Betlehem Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster BetlehemZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster BetlehemZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster Betlehem Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster BetlehemZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster BetlehemZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster BetlehemZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster Betlehem Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster BetlehemZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster Betlehem Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster Betlehem Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster Betlehem Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Klooster Betlehem

SLUITEN