MENU

De bruiloft van Geo en Maartje was op één van de warmste dagen van het jaar. Ze hadden er heel erg naar uit gekeken om buiten te kunnen trouwen bij Kasteel Geldrop en hoopten dus ook dat het weer mee zou werken, maar de hoge temperaturen die voorspeld werden baarden ook wel een beetje zorgen. Was het niet té warm? Konden de gasten tijdens de ceremonie wel zo lang in de zon zitten? Het kostte wat extra voorbereiding, maar het werd een prachtige zonovergoten dag. Na het vastleggen van de voorbereidingen en de fitst look gingen we naar het kasteel voor de fotoshoot. De tuin van het kasteel (ook wel De Baron z’n hof genoemd) is in elk seizoen prachtig. In het voorjaar vol veldbloemen en rozen en in de herfst met prachtige rode tinten. Ook nu was het dankbaar decor voor de fotoshoot. Na de foto’s volgde de emotionele en heel persoonlijke ceremonie waarbij een oom van de bruid de ambtenaar was. Leuk detail; de meisjes mochten hun eigen kindertrouwakte ondertekenen, ontworpen door De Bruiloft Studio (facebook.com/debruiloftstudio). Noteer deze naam op je lijstje als je zelf een bruiloft aan het plannen bent, want zij zorgde ook voor de aankleding van de bruiloft en de taart!
Na een ontspannen borrel volgde een al even zo relaxte BBQ als diner, waarna het feest los barstte in de Pronckzaal. Het was een topdag!

Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel Geldrop Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel Geldrop Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel Geldrop Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel GeldropZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel GeldropZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel GeldropZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel GeldropZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel GeldropZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel Geldrop Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel Geldrop Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel GeldropZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel Geldrop Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel Geldrop Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel Geldrop Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel GeldropZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel GeldropZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel Geldrop Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel GeldropZuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel Geldrop Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel Geldrop Zuiver Fotografie© Trouwreportage Bruiloft Kasteel Geldrop

SLUITEN